Vi tilbyder

Kvalitet i hvert eneste blad. Håndplukket og uden sammenligning en perle inden for grøn tea.

Sicocco Tea Green Jasmin fås i 20 håndsyet poser

Kvalitet i hvert eneste blad. Håndplukket og uden sammenligning en perle inden for grøn tea.

Grøn tea med jasmin stammer fra Kina. Det er en traditionel grøn te med et høj vetamin indhold, beriget med duften af delikate jasminblomster. Der findes mange skønne grønne te, men her er der en af perlerne, med udsøgte blade og skøn skøn duft

Dette er kun et lille udvalg af vores fantastiske tea. Ring til os på +45 31 48 11 92, hvis du er til rigtig tea.

Helt uden støv – helt uden græs – kun hele blade

Sirocco welness te

Sirocco Welness Tea fås i 20 stk. håndsyet poser.

En fantastisk første klasses tea fra Darjeeling for foden af Himalayas med masser af sofistikeret smag. Denne Darjeeling tea uden mælk har en unik, ren og forfriskende smag. Helt uden kalorier.

Sirocco Black Chai

Sirocco Black Chai Tea fås i 20 håndsyet poser.

Sort te med en buket orintalske krydderier – et krydret samarbejde der bliver uforglemmeligt. Stærk sort te fra Ceylon og Assam danner grundlaget for denne traditionelle Indiske drik. Kardemomme, kanel, ingefær, nelliker og peber er de andre vigtigste ingredienser i denne blanding, som tager dig på en rejse gennem det imponerende Indien.

Temperatur vand 100 C – Bryggetid 3-5 minutter

Sirocco Moroccan mint

Sirocco Moroccan Mints fås i 20 håndsyet poser.

Facineret med uforlignelig intens aroma og den forfriksende duft af ægte marokansk nanamin. En forfriskende fornøjelse for alle sanser. Den såkaldte nanaminze er en naturlig række grønne mynte (Spearmint) og er meget mildere og sødere i smag. Mynten indeholder ingen menthol og anbefales defor også til sarte maver. En super fornøjelse og teaens svar på safran.

Tempeeratur vand 95 C – Bryggetide 6-8 minutter

Sirocc Pina Morinca

Sirocco Pina Moringa fåes i 20 håndsyet poser

Bladene i Moringa, også kald Wunderbaum (ikke den du sætter i bilen)er lyse grønne og bløde i smagen. Sammen med Ananas en særlig nydelse – mild og aromatisk som en tropisk coctail. Moringa Oleifera har mange navne: wonder tree, livets træ, peberrod fordi rødderne lugter som peberrod) og endda “drumstick tree” på grund af sine hængende bønne frugter, der ligner trummer.

Temperatur 95 C – Bryggetid 5-7 minutter

Sirocco te Sortiment

Sirocco Tea en verden af tea hvor kvalitet er helt i top og uden sammenligning.

Upbeat ganrantere du får det ikke bedere. Sort tea, hvid tea, grøn tea, Rooiboos , frugttea alle fremstillet med passion for håndværket. Vore kunder er dig der ønsker et produkt ud over det sædvanlige. Personer der ikke går på kompromis med kvaliteten og forstår værdien af de ædle råvare som skaber det færdige produkt. Sirocco Tea agenter findes kun i en minioritet af større byer, således er produktet kun repræsenteret et sted i England, hvor der drikkes uanede mængder af te.

Hver tea har et internationalt certificat og er selvfølgelig økologisk. Hver enkelt pose er håndsyet og 100 % nedbrydelig.

Sirocco certificat

Sirocco kvalitet til sidste blad.

A Kuster Sirocco er et famillie ejet virksomhed som blev etableret i 1908 af Alfons Kuster. Sirocco har siden sin start haft fokus på højeste kvalitet og ledes i dag af 4 generation. Sirocco har brugt mange år på at finde de bedste tea worldwide. Hele vores sortiment er organisk og håndplukket og precenteres i håndlavet teaposer fra Sirocco. Det er hvad der gør Sirocco så unikt. Upbeat.dk er stolte af at have dette produkt som de eneste i scandinavien.

Vælg en løsning der holder

Vi forhandler kaffemaskiner fra Etna i Holland og et helt nyt produkt fra vores Danske samarbejdspartner. For os er det afgørende at maskinerne har en høj driftsikkerhed og lette at betjene.

Vi skaber løsninger efter dit behov.

Hver enkelt virksomhed er har deres ønsker og behov til den helt rigtige kaffeløsning. Hvilken kaffetype skal vi vælge. Er vi til frisk mælk og hvor hurtig skal brygningen foregå. Hvor mange benytter kaffemaskinen og i hvilket tempo skal maskinen brygge.Skal vi kombinerer vores installation med forskellige typer af frisk vand og har vi behov for frisk vand andre steder i virksomheden. Det er afgørende at du vælger den rette løsningen og vi rådgiver dig gerne.

Ring blot på +45 31 48 11 92 og vi hjælper dig gerne med den rette løsning.