Sirocco te nær Århus

Kvalitet i hvert eneste blad. Håndplukket og uden sammenligning en perle inden for te.

Sirocco Te fås i 20 håndsyet poser

Ved Sirocco te får du kvalitet i hvert eneste blad. Håndplukket og uden sammenligning en perle inden for te. Upbeat i Randers nær Århus har en stort udvalg af te.

Te med jasmin stammer fra Kina. Det er en traditionel grøn te med et høj vitamin indhold, beriget med duften af delikate jasminblomster. Der findes mange skønne grønne te, men her er der en af perlerne, med udsøgte blade og skøn skøn duft. Vi er beliggende i Randers nær Århus, men vi sælger Sirocco te til hele Danmark. Vi tilbyder også adskillige kaffeløsninger.

Dette er kun et lille udvalg af vores fantastiske te. Ring til os på +45 31 48 11 92, hvis du er til rigtig te.

Helt uden støv – helt uden græs – kun hele blade

Sortiment Sirocco 1
Sortiment Sirocco 2
Sortiment Sirocco 3
Sirocco welness te

Sirocco Welness Te fås i 20 stk. håndsyet poser.

En fantastisk første klasses te fra Darjeeling for foden af Himalayas med masser af sofistikeret smag. Denne Darjeeling te uden mælk har en unik, ren og forfriskende smag. Helt uden kalorier.

Kontakt os i dag

Sirocco Black Chai

Sirocco Black Chai Te fås i 20 håndsyet poser.

Sort te med en buket orintalske krydderier – et krydret samarbejde der bliver uforglemmeligt. Stærk sort te fra Ceylon og Assam danner grundlaget for denne traditionelle Indiske drik. Kardemomme, kanel, ingefær, nelliker og peber er de andre vigtigste ingredienser i denne blanding, som tager dig på en rejse gennem det imponerende Indien.

Temperatur vand 100 C – Bryggetid 3-5 minutter

Kontakt os i dag

Sirocco Moroccan mint

Sirocco Moroccan Mints fås i 20 håndsyet poser.

Facineret med uforlignelig intens aroma og den forfriksende duft af ægte marokansk nanamin. En forfriskende fornøjelse for alle sanser. Den såkaldte nanaminze er en naturlig række grønne mynte (Spearmint) og er meget mildere og sødere i smag. Mynten indeholder ingen menthol og anbefales defor også til sarte maver. En super fornøjelse og teens svar på safran.

Temperatur vand 95 C – Bryggetide 6-8 minutter

Kontakt os i dag

Sirocc Pina Morinca

Sirocco Pina Moringa fåes i 20 håndsyet poser

Bladene i Moringa, også kald Wunderbaum (ikke den du sætter i bilen) er lyse grønne og bløde i smagen. Sammen med Ananas en særlig nydelse – mild og aromatisk som en tropisk coctail. Moringa Oleifera har mange navne: wonder tree, livets træ, peberrod fordi rødderne lugter som peberrod) og endda “drumstick tree” på grund af sine hængende bønne frugter, der ligner trummer.

Temperatur 95 C – Bryggetid 5-7 minutter

Kontakt os i dag

Sirocco te Sortiment

Sirocco Te en verden af te hvor kvalitet er helt i top og uden sammenligning.

Upbeat garantere du får det ikke bedere. Sort te, hvid te, grøn te, Rooiboos , frugtte alle fremstillet med passion for håndværket. Vore kunder er dig der ønsker et produkt ud over det sædvanlige. Personer der ikke går på kompromis med kvaliteten og forstår værdien af de ædle råvare som skaber det færdige produkt. Sirocco Te agenter findes kun i en minioritet af større byer, således er produktet kun repræsenteret et sted i England, hvor der drikkes uanede mængder af te.

Hver te har et internationalt certificat og er selvfølgelig økologisk. Hver enkelt pose er håndsyet og 100 % nedbrydelig.

Kontakt os i dag

Sirocco certificat

Sirocco kvalitet til sidste blad.

A Kuster Sirocco er et famillie ejet virksomhed som blev etableret i 1908 af Alfons Kuster. Sirocco har siden sin start haft fokus på højeste kvalitet og ledes i dag af 4 generation. Sirocco har brugt mange år på at finde de bedste te worldwide. Hele vores sortiment er organisk og håndplukket og precenteres i håndlavet teposer fra Sirocco. Det er hvad der gør Sirocco så unikt. Upbeat.dk er stolte af at have dette produkt som de eneste i Skandinavien.