Teapigs Liquorice og Peppermint fås i 15 - 50 stk.

Vores top sellert med en fremragende smag af lakrids og peppermynt.

Denne tea er hel unik og meget populær. En skøn afstemt tea med ægte lakrids rod og hele peppermynte blade. Den er uden caffein og indeholder kun 1 calorie pr. kop-

Teapigs Darjeeling Earl Grey fås i 15 - 50 stk.

En fantastisk første klasses tea fra Darjeeling for foden af Himalayas med masser af sofistikeret smag. Denne Darjeeling tea uden mælk har en unik, ren og forfriskende smag. Helt uden kalorier.

Teapigs Chamomile flowers fås i 15 - 50 stk.

Hele chamomile blomster, så rene og så søde. Der er intet som regulær chamomile. Denne tea vandt en Great taste Award i 2019. 1 kalorie pr. kop helt uden caffein.

Teapigs Lemon & Ginger tea. Fås i 15 - 50 stk.

Ren citrongræs, citron skræl og ingefær rod lavet i et utroligt blend. Det er måske chilly og grå udenfor men denne ingefær/citron bryg ville sende dine tanker til en rigtig Dansk sommer. Ingen Caffein og en kalorie pr. kop

Teapigs Chai tea fås i 15 - 50 stk.

Stærk og spicy. En helt naturlig chai tea.Smager skønt med mælk - latte style. En blanding af Assam med exotisk cardamomme, kanel, ingefær og vanilje. Great taste winner i 2019. 

Teapigs Appel and cinnamon fås i 15 - 50 stk.

Sød juicy æble blend med kanel. Er du til mormors æblepie, til store muffins eller Amerikanske pandekager så lad smagen af Appel an Cinnamon ikke lade sig stå tilbage. Den er utrolig. Great Taste Winner i 2018. Uden caffeine og 1 calorie pr. kop.

Teapigs premium Matcha green tea fås i 30 - 80 g.

Er du til den rigtig matcha tea som er et superconcentrat af grøn tea powder. Denne matcha kommer fra Nishio regionen i Japan hvor tea bladen gror under skygge for at udvikle masser af aminosyrer og farve.Buddhist munke har i i over 900 år drukket den tea for at skærpe koncentrations evnen.


Dette er kun et lille udvalg af vores fantastiske tea. Ring til os på +4531481192, hvis du er til rigtig tea.

Helt uden støv - helt uden græs - kun hele blade