upbeat.dk

Vi er her for dig

Kaffemaskinerne bliver mere og mere miljøvenlige og med den rette pleje kan vi som regl få dem til at virke et par år længere. Vi anbefaler bestemte maskintyper alt efter dit behov og vi ved de holder kop efter kop. Vi er så sikre, at vi ikke tegner mærkelige servickontrakter, der skal dække over et billigt produkt, eller kompensation for en lav pris på kaffemaskinen. 

Vores historie

Upbeat.dk startede i 2010 og vi har siden da opsat mere end 250 automatløsninger i Danmark. Vi har arbejdet udfra et koncept der skulle give den enkelt kunde frihed til at vælge netop den løsning der passer til dem.

Siden 2015 har vi solgt kaffemaskiner fra ETNA i Holland et produkt som for os fremstår som et af de bedste produkter på markede med en høj driftsikkerhed og dertil få omkostninger for kunden. For os betyder det at vi ikke behøver at tegne unødige servicaftaler men vi ved maskinerne kører.

Vi samarbejder med ZegoTech omkring vandløsninger. ZegoTech er dansk, når det er bedst og deres udvikling af vandløsninger er helt unikke.

Siden 2017 har vi været den eneste leverdør af Sirocco tea, et helt unikt produkt uden sidestykke hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet. Sirocco tea er simpelthen for kunder der ønsker et produkt ud over det sædvanlige.

Vi er bekendt med fremtidens udfordringer omkring det miljømæsssige og føler os godt udrustet til denne udfordinge, med kaffemaskiner der holder lidt længer.

En vandløsning helt uden plastik flasker og lignende.

Et teaprodukt der er både økologisk, helt uden en masse E nummer og aromastoffer i et 100 % nedbrydelig indpakning 

Vores team

Vi går lidt længere for dig

Erfaring og lysten til at arbejde med forskellige opgaver er vores hverdag. Vi er et lille team og det stiller krav til fleksibilitet og hurtig omstilling.